FARIÑA, AUGA E TEMPO

A ferramenta perfecta

Todos os nosos doces son feitos nun forno de leña, o estilo tradicional como fixeron as dúas xeracións anteriores.

Panes

TODOS OS DÍAS

Paixon polo sabor

Artesanos e Naturales

Na Panadería Seivane, a nosa filosofía é clara: apostamos polo natural e artesanal.

A nosa produción no forno de leña é un legado que nos acompaña ao longo de tres xeracións, unha tradición que perdura en cada bocado.

Pero non nos detemos alí; Tamén somos apaixonados pola innovación, creando receitas de pan e produtos de repostería de nova creación que espertan os sentidos.

Un equilibrio perfecto entre o tradicional e o contemporáneo, onde a calidade e a frescura fusiónanse para ofrecer unha experiencia culinaria única.

 Na Panadería Seivane, o sabor auténtico sempre está en primeiro plano.

 

 

Apostas novas

  • Panettone de diferentes elaboracións.
  • Rosca de Reyes.
  • Larpeira.
  • Torta de mazá.
  • Torta de améndoas e cabelo de anxo.
  • Rosca de iogur.

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad