FARIÑA, AUGA E TEMPO

ELABORACIÓN CON MASA MAI

A masa nai tamén mellora a conservación, reducindo a necesidade de conservantes artificiais. Ao manter viva a tradición da masa nai, respéctase a herdanza culinaria e apóiase a sustentabilidade.

Panes

TODOS OS DÍAS

PANS TODOS OS DÍAS

PAN DE TRIGO

Típico pan galego que combina trigos de Castela con «fariña do país» galega ( caaveiro, grandal, tremesino, … ).

Fermentado con masa nai e un pouquiño de fermento durante un mínimo de 20 horas.

TAMAÑO DOS PANS

1 KILO

3 KILO

PAN «BRETÓN»

Pan elaborado unicamente con «fariña do país» galega ( caaveiro, grandal, tremesino, … ) un toque de centeo e fermentado exclusivamente con masa nai, durante polo menos 20 horas. Gran conservación.

Elaboracións especiais.

 

 

  • Alta hidratación con trigos

    autóctonos ( caaveiro, callobre ).

  • Pan de chocolate.

  • Multicereales con sementes.

  • «Broa» de millo.

  • «Broa» de centeo e centeo con pasas e noces.

  • Chapata de olivas e noces.

  • Integral de gran enteiro multicereal.

  • Pan de cervexa.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad