FARIÑA, AUGA E TEMPO
Fermentando Vida
Obradoiro e Tenda
Rúa Doutor Ares Abraira,2
Bretoña . 27286 A Pastoriza
☎️ 982 349 183
Seivane en Lugo I
Rúa Xosé Castiñeira 17
Lugo. 27002
☎️ 982 807 992
Seivane en Lugo II
Rúa do Conde 7
Lugo 27003
☎️ 982 813 491
TRADICIÓN
Os valores de sempre
A terceira xeración da nosa panadería se enorgullece de manter vivos os valores cos que comezamos en 1972.
A autenticidade, a calidade e a paixón continúan guiando cada paso do noso proceso de produción, garantindo que cada bocado reflicta a tradición e o amor cos que nacemos.
01
COMPRAMOS O MELLOR MATERIAL
Abastecémonos das materias primas máis próximas, xerando valor no rural.
02
SEN PRESA
Respectamos os tempos nos nosos procesos artesanais, para que a natureza faga o seu traballo e ti goces dun produto máis dixestivo.
03
O NATURAL E O MELLOR
Cremos nun produto natura, exento de aditivos e químicos, a volta á orixe é a mellor opción.
PRODUCTOS DA CASA
Fariña, auga e tempo
Na nosa panadería, a fermentación en masa nai é a clave do noso éxito.
Cada pan, empanada e doce elabórase con coidado e paixón, resultando en sabores auténticos e saudables.
Pan de Trigo
Típico pan galego que combina trigos de Castela con "fariña do país" galega ( caaveiro, grandal, tremesino, ... ).
Fermentado con masa nai e un pouquiño de fermento durante un mínimo de 20 horas.
Pan Bretón
Pan elaborado unicamente con "fariña do país" 100 % galega (caaveiro, grandal, tremesino, ... ) un toque de centeo e fermentado exclusivamente con masa nai, durante polo menos 20 horas. Gran conservación.
Empanadas
As empanadas que elaboramos parten das típicas de carne , panceta ou peixes como o atún
O que buscamos en Panadería Seivane e buscar novos sabores que fagan a nosa empempanada un punto diferente.
Doces
Apostamos polo natural e artesanal, producindo no forno de leña receitas que levan connosco tres xeracións, así como outras de nova creación.
Tamén se elaboran diferentes pastas artesás, entre as que destacan as pastas bretoas e madalenas caseiras.