FARIÑA, AUGA E TEMPO

ELABORACIÓN CON MASA MAI

A masa nai tamén mellora a conservación, reducindo a necesidade de conservantes artificiais. Ao manter viva a tradición da masa nai, respéctase a herdanza culinaria e apóiase a sustentabilidade.

Panes

TODOS OS DÍAS

Naturalmente, Natural

As empanadas de Seivane

 

Na Panadería Seivane, honramos a tradición culinaria dos nosos antepasados ​​coa creación de empanadas ao estilo caseiro. A nosa masa nai, un tesouro que mantivemos vivo durante xeracións, infunde carácter e sabor único a cada bocado. A selección coidadosa dos mellores produtos de proximidade, cultivados con esmero, garante a frescura e calidade dos nosos ingredientes.

 

Cada empanada que venda dos nosos fornos é unha declaración de amor pola autenticidade e a excelencia gastronómica. A Panadería Seivane é máis que unha marca; é un legado de paixón pola cociña artesanal que compartimos con orgullo e agarimo.

.

 

TAMAÑO DAS EMPANADAS

1 KILO

2 KILO

Diferentes propostas

Carnes: pito, tenreira e porco, zorza, touciño entrefebrado, …

Peixes: atún, bacallau, polbo, mexillóns, zamburiñas, …

Veganas: mazá, pisto de verduras, …

 

Elaboracións especiais.

 

 

  • Pastelón de chacina con rulo de cabra e pementos caramelizados

  • Pastelón de xamón york con queixo e tomante natural

  • Bóla de liscos

  • Salmón con cabaza

  • Bacallau con zamburiñas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad