FARIÑA, AUGA E TEMPO
ELABORACIÓN CON MASA MAI
A masa nai tamén mellora a conservación, reducindo a necesidade de conservantes artificiais. Ao manter viva a tradición da masa nai, respéctase a herdanza culinaria e apóiase a sustentabilidade.
Panes
TODOS OS DÍAS
Naturalmente, Natural
As empanadas de Seivane
Na Panadería Seivane, honramos a tradición culinaria dos nosos antepasados coa creación de empanadas ao estilo caseiro. A nosa masa nai, un tesouro que mantivemos vivo durante xeracións, infunde carácter e sabor único a cada bocado. A selección coidadosa dos mellores produtos de proximidade, cultivados con esmero, garante a frescura e calidade dos nosos ingredientes.
Cada empanada que venda dos nosos fornos é unha declaración de amor pola autenticidade e a excelencia gastronómica. A Panadería Seivane é máis que unha marca; é un legado de paixón pola cociña artesanal que compartimos con orgullo e agarimo.
.
TAMAÑO DAS EMPANADAS
1 KILO
2 KILO
Diferentes propostas
Carnes: pito, tenreira e porco, zorza, touciño entrefebrado, …
Peixes: atún, bacallau, polbo, mexillóns, zamburiñas, …
Veganas: mazá, pisto de verduras, …
Elaboracións especiais.

-
Pastelón de chacina con rulo de cabra e pementos caramelizados
-
Pastelón de xamón york con queixo e tomante natural
-
Bóla de liscos
-
Salmón con cabaza
-
Bacallau con zamburiñas