Pans


Diariamente dispoñemos de dous tipos de pan:

  • Pan de Trigo: típico pan galego que combina trigos de Castela con "fariña do país" galega ( caaveiro, grandal, tremesino, ... ). Fermentado con masa nai e un pouquiño de fermento durante un mínimo de 20 horas.

  • Pan Bretón: pan elaborado unicamente con "fariña do país" galega ( caaveiro, grandal, tremesino, ... ) un toque de centeo e fermentado exclusivamente con masa nai, durante polo menos 20 horas. Gran conservación.


Semanalmente vanse elaborando diferentes especiais entre os que destacan os seguintes:

  • Alta hidratación con trigos autóctonos ( caaveiro, callobre ).

  • Pan de chocolate.

  • Multicereais con sementes.

  • "Broa" de millo.

  • "Broa" de centeo e centeo con pasas e noces.

  • Chapata de olivas e noves.

  • Integral de gran enteiro multicereal.

  • Pan de cervexa.

Panes, empanadas y dulces elaborados de forma tradicional y artesanal.